Synoptik utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser

Synoptik placerar sig återigen på Great Place to Works topplista över Sveriges bästa arbetsplatser. Det är sjätte året i rad som Synoptik får en topplacering på listan.

– Det som gör oss som organisation extra stolta över att i år igen placerar oss bland de bästa arbetsplatserna i Sverige är att det är vi själva som bedömer vår arbetssituation och hur vi trivs. Det betyder att vårt ständigt pågående arbete att bygga stolthet, gemenskap och engagemang verkligen fungerar. Engagerade och kompetenta medarbetare ser vi som nyckeln till en välmående och framgångsrik organisation, säger Roland Olsson, vd på Synoptik.

Undersökningen bygger på en grundlig genomgång av företagskulturen där organisationen bedöms utifrån två perspektiv, dels medarbetarnas upplevelse av arbetsplatskulturen som fångas i en medarbetarundersökning, dels organisationens dokumenterade insatser för att skapa en riktigt bra arbetsplats.

– Att vi år efter år hamnar i topp på listan över Sveriges bästa arbetsplatser är ett kvitto på att det vi gör är rätt. Nu fortsätter vi att bygga en stark värderingsstyrd organisation med fokus på förstklassig kundservice och förbättrad ögonhälsa åt svenska folket, säger Roland Olsson.