Synoptik inviger butik nummer 145

Synoptik har slagit upp portarna till en ny butik i köpcentrumet Port 73 i Haninge utanför Stockholm. Butiken, som blir den andra på orten är bolagets 145:e i Sverige.

– Att öppna nya fysiska butiker 2021 är ett bevis på att vårt erbjudande med kvalitetsoptik till bra priser är fortsatt starkt och att våra kunder vill ha den service vi kan erbjuda i butik. Vi har under ett års tid kämpat som alla andra med Covid-19 och vi känner mer än någonsin att vår fysiska närvaro är avgörande för vår framgångsrika affärsmodell. Detta även om vi i rådande situation måste tänka oss för och vidta extra åtgärder i mötet med våra kunder, säger Roland Olsson.

Synoptik har sedan tidigare en butik i Haninge Centrum men ser fram emot att öka sin närvaro och kunna välkomna Haningeborna även till Port 73.

– Det är med glädje vi idag öppnar vår nya fina Synoptikbutik. Att vi nu även finns på Port 73 gör att vi kan vara ännu närmare våra kunder oavsett var man väljer att göra sina övriga ärenden, säger Amelia Tomt, butikschef i den nya Synoptik-butiken.