Extra bilaga inför Optikmässan

Optikmässan är tillbaka och passar på att fira 30 år. Efter en ofrivillig paus på grund av coronapandemin slås nu åter portarna upp till Nordens största mässa för hela optikbranschen. Den 14-15 oktober är det äntligen dags att mötas i helt nya och fräscha lokaler på Scandinavian XPO i Arlanda stad, utanför Stockholm.

Den första nationella SOLF-mässan arrangerades 1988. Det är mer än 30 år sedan, men mellan 2010 och 2012 genomfördes inga mässor. Förra året och i år ställdes mässan in på grund av pandemirestriktioner. Det gör att mässan i höst blir den 30:e SOLF-mässa som genomförs.

Det finns med andra ord dubbla anledningar att fira, dels att branschen återigen får träffas fysiskt i större sammanhang och att det dessutom blir ett 30-årsjuibleum.

Redan nu är närmare ett 80-tal utställare inbokade och intresset är stort bland optiker och annat branschfolk att besöka mässan.

Den 7 oktober, en vecka innan mässan kommer en specialbilaga av tidningen Optik till alla våra prenumeranter. Där finns alla information man behöver för att göra mässbesöket så intressent och givande som möjligt.

För uppdatering om program och utställare kan man också besöka https://optikmassan.se/