Synoptik öppnar ny butik i Bålsta centrum

Synoptik har öppnat en ny butik i Bålsta Centrum utanför Uppsala. Det blir bolagets 146:e butik och Synoptik fortsätter därmed att växa.


– Mötet med kunden är navet i vårt erbjudande. Vi kommer fortsätta att expandera med fysiska butiker samtidigt som våra digitala försäljningskanaler blir allt viktigare för oss och kunderna – samspelet i våra omni-kanaler gör oss starka, säger Roland Olsson, vd på Synoptik.

Under pandemin sattes den fysiska handeln på prov och centrala lägen och köpcentrum hade extra svårt att få kunder. Men Synoptik såg då som nu att den fysiska butiken är överlägsen för att bygga relation med sina kunder och hjälpa dem med deras ögonhälsa. 

– Vi erbjuder kvalitetsoptik till bra priser där servicen till kunden står i fokus. Att hjälpa våra kunder öga mot öga är en trygghet som vi vet är viktig och därför fortsätter vi att expandera med fler fysiska butiker. Det känns därför fantastiskt roligt att vi nu kan öppna en ny butik i Bålsta Centrum och välkomna alla till en ny fin butik, säger Roland Olsson. 

Bålsta Centrum ligger cirka 50 km söder om Uppsala och 40 km nordväst om Stockholm. Den nya Synoptik-butiken ökar närvaron i regionen och är därför strategiskt viktig i bolagets expansionsplan. 

– Vi har ett mycket bra läge i shoppingcentret och handelsplatsen fortsätter att utvecklas. Att vi nu även kan erbjuda kvalitetsoptik till bra priser i Bålsta Centrum är väldigt roligt, säger Emelie Persson, butikschef Synoptik Bålsta Centrum.