Datum för kurser

För ansökan om certifiering krävs medlemskap i Optikbranschen.

Anmälan är bindande och avgift återbetalas endast om Optikbranschen ställer in kurstillfället.

Kursen i kvalitetsnormen som omfattar 6 timmar, en kombination mellan föreläsning, diskussionsseminarium och workshop . Den vänder sig till i första hand till den som ska ansvara för certifieringen i verksamheten.

Målet med utbildningen är att ge teoretiska grundkunskaper samt gå igenom de praktiska verktygen som finns i Optimera för att främja verksamhetens patientsäkerhetsarbete. Kursen ger behörighet att fungera som certifieringsansvarig i en av Optikbranschen certifierad verksamhet.

Planerade datum under

VT 2020

  • (Online) Ons 16 Jun DEL 1 + Tis 23 Jun DEL 2 – Fullt
  • (Online) Ons 17 Jun DEL 1 + Ons 24 Jun DEL 2 – Fullt
  • (Online) Tor 18 Jun DEL 1 + Tor 25 Jun DEL 2

HT 2020

  • (Online) Ons 9 Sep DEL 1 + Ons 16 Sep DEL 2

Samtliga kurstillfällen är preliminära, efter anmälan skickas endast en bekräftelse på din anmälan ut, observera att kallelsen till kurstillfället kommer i ett separat mail efter att minimum antal deltagare anmält sig, detta sker senast 2 veckor innan planerat kursdatum.

* * Formuläret fungerar inte i gamla Internet Explorer, använd om möjligt annan webbläsare eller anmäl dig via e-post kvalitet@optikbranschen.se * *

Anmälan till Certifiering (priser exkl moms):

Kvalitetsseminarier (Stockholm) Datum:

De personuppgifter du lämnar till oss genom detta formulär används för att hantera din anmälan. För mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy.

Jag har tagit del av informationen.